Service en retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor uw rekening. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven voor het verzenden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsplicht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@flaiirz.com. Geef in uw mail aan om welk ordernummer het gaat en welk(e) product(en) u wilt retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Behandel het product dan ook met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Eventuele schade aan het product kan leiden tot een waardevermindering en deze wordt vervolgens doorberekend.